Dansaires al Casal Verge de Montserrat

Com ja havíem fet en diverses ocasions, els Dansaires del Pastorets de Balsareny hem ballat al pati de la Residència Casal Verge de Montserrat, de Balsareny en homenatge als residents i a les persones grans en general. Ens agrada oferir-los les nostres ballades i els agraïm l’escalf dels seus aplaudiments.

Les cinc seccions que conformen el nostre esbart hi vam presentar les danses següents:

  • Ball d’Homenatge
  • L’Indiot
  • La Tortuga Ballaruga
  • Galop de Panderetes
  • Ballet i Corranda
  • Contrapàs de Sant Genís
  • Ball de la Civada
  • Jota Traginers, Diada i Festa
Aquest any els Dansaires celebrem el nostre desè aniversari, i ho volem celebrar amb tots vosaltres oferint-vos unes ballades que tindran lloc a la sala Sindicat en dues sessions diferents, els dies 7 i 14 de juliol amb la Cobla la Principal de Terrassa. Apunteu-vos la data: us hi esperem!
Dansaires dels Pastorets de Balsareny
Fotos: Jordi Vilanova / Maria Vilanova