Comiat a Ramon Magem

Els Pastorets de Balsareny volem expressar el nostre dol per la pèrdua d’en RAMON MAGEM PARERA, que al llarg de tants anys ha col·laborat amb les nostres representacions i amb tantes altres activitats culturals del poble, de l’escoltisme al Carrussel, els Pastorets i la Coral, els Traginers, i les seves nombroses classes magistrals a escoles, instituts i universitats en homenatge als inventors de segles passats. Recordarem sempre la seva bonhomia, la feina callada i constant, amb aquell somriure de “sempre a punt” i “tant com puc”, de bon minyó escolta. Els estels que ens va fer continuaran brillant al firmament del ciclorama i el mantindran present en la nostra memòria. Una abraçada a tota la família i als moltíssims amics que ha deixat.

La Junta
Fotos: Jordi Vilanova (gener 2020)