Assemblea i dinar de germanor 2023

El 29 de gener de 2023, l’associació Els Pastorets de Balsareny va celebrar l’assemblea general extraordinària de final de temporada. La presidenta, Mercè Farràs, va obrir l’acte dedicant un record a l’Esteve Carreté i al Lluís Boixadera, col·laboradors durant molts anys amb el grup i recentment traspassats. A continuació es va llegir i aprovar l’acta anterior; tot seguit, l’equip directiu, format per l’Aina i la Laia Rodríguez, amb la junta i amb els socis assistents van fer la valoració de la temporada, destacant la notable assistència de públic i les bones sensacions que es van transmetre. En el torn obert de paraula es van comentar possibles millores puntuals, i es van apuntar les línies generals de la propera temporada, en què es preveu continuar amb el procés de rejoveniment i dinamització de l’espectacle. També es va incidir en la necessitat de comptar amb més persones que ajudin a tirar endavant el projecte, ja sigui actuant en escena o cobrint els diversos aspectes tècnics; i es va fer una crida a la captació de nous socis i col·laboradors. L’acte es va cloure recuperant el tradicional dinar de germanor, amb bona companyonia i amb un brindis final de la presidenta, que va donar les gràcies a tothom qui ha fer possible, un any més, posar en escena els nostres Pastorets. Moltes gràcies per ser-hi!

La Junta

Fotos: F.Gállego, R.Carreté, J.Vilanova