Moltes gràcies!

Parlament de la presidenta en l’acte de cloenda de la temporada

En primer lloc, voldria dedicar un record entranyable per dos col·laboradors que ens han deixat recentment: l’Esteve Carreté, que va fer de pastor molt de temps, i el Lluís Boixadera, que hi portava més de 50 anys, des de l’època de la Colònia Soldevila i després aquí a la sala Sindicat, a la tramoia. Els trobarem a faltar i els tindrem presents en la memòria.

Avui hem d’agrair al Climent Ribera els cinc anys que ha estat portant la direcció dels Pastorets. Va agafar amb molta il·lusió aquest projecte, amb ganes de renovar. Apostant per més personatges femenins, canviant vestuari, música, llums… Buscant una escenografia més àgil, canviant el rol d’alguns personatges, fent que s’actués a l’escenari i enmig del públic… Aconseguint així uns Pastorets dinàmics, innovadors i moderns.

Aquest projecte es va veure aturant pel covid. Però el Climent, amb el seu enginy, ens va enamorar posant en escena, amb gran èxit, Salut, pastors (que falta ens fa!). Durant dos anys vàrem gaudir d’aquesta versió reduïda i trencadora dels nostres Pastorets. I aquest any, tot i les dificultats, ha aconseguit culminar la seva idea i ens ha tornat a encisar amb uns Pastorets rejovenits i alegres.

Moltes gràcies, Climent! Vas començar amb la idea d’estar tres temporades amb nosaltres i al final n’han estat cinc. Moltes gràcies per la teva creativitat, el teu esforç i les teves ganes constants d’avançar. Els Pastorets sempre seran casa teva. Molts èxits amb els teus nous projectes!

Ara ha arribat l’hora de passar el relleu. Donem la benvinguda a la Laia i l’Aina Rodríguez, que aquest any han col·laborat amb el Climent i a partir d’ara assumiran la direcció. Volem desitjar-los molta sort. Esperem que us trobeu molt a gust amb nosaltres. Moltes gràcies a totes dues per voler agafar les regnes i donar continuïtat a aquests Pastorets que tant estimem.

Per acabar, voldria donar les gràcies a tots vosaltres. Des dels actors i actrius fins a tots els qui esteu darrere les cortines. Tothom hi heu posat mesos de sacrifici i moltes hores de feina. I moltes gràcies a tothom qui ha col·laborat amb la nostra associació, i molt especialment al públic que ens heu vingut a veure i que amb els vostres aplaudiments ens heu donat escalf. Entre tots aconseguim mantenir una tradició ben arrelada al nostre poble. Visquen els Pastorets!

Mercè Farràs

En Lluc ha debutat i ho ha fet molt bé, amb la Xènia i el Jordi