Comença la temporada 22-23

L’associació Els Pastorets de Balsareny va celebrar el dia 25 de setembre de 2022 la seva assemblea general ordinària. S’hi va aprovar per unanimitat l’acta anterior, del setembre de 2021, i també l’estat de comptes de la temporada 2021-22 i el pressupost de la temporada 2022-23.

En l’apartat de la renovació de la junta directiva, es va acordar la baixa, a petició pròpia, del vocal Ferran Morral Ganduxé, que va manifestar que altres obligacions li impedien de poder formar part de la junta, però que continuaria col·laborant amb els Pastorets en tot el que fos possible; l’entitat li va agrair els serveis prestats i li va deixar la porta oberta per quan pogués tornar. I es va acordar la incorporació a la directiva de les vocals Aina Rodríguez Pulido i Laia Rodríguez Pulido, que passen a formar part de l’equip de direcció que encapçala Climent Ribera.

L’Aina i la Laia van explicar el seu projecte de direcció, un cop superades les restriccions a causa de la pandèmia, que van interrompre el procés de renovació emprès en temporades anteriors, i que es va resoldre representant durant dues temporades l’obra “Salut, pastors (que falta ens fa!)”. Ara podrem reprendre i consolidar el camí iniciat, de renovació estètica i de vestuari, agilització de l’escenografia per abreujar la durada de l’espectacle, i una aposta decidida pel rejoveniment de l’elenc d’actors i actrius, així com de part de l’equip tècnic. Es preveu un únic repartiment sense doblar papers, i farem tres representacions els dies 25 de desembre i 7 i 8 de gener.

L’Aina i la Laia van explicar el seu projecte de direcció, un cop superades les restriccions a causa de la pandèmia, que van interrompre el procés de renovació emprès en temporades anteriors, i que es va resoldre representant durant dues temporades l’obra “Salut, pastors (que falta ens fa!)”. Ara podrem reprendre i consolidar el camí iniciat, de renovació estètica i de vestuari, agilització de l’escenografia per abreujar la durada de l’espectacle, i una aposta decidida pel rejoveniment de l’elenc d’actors i actrius, així com de part de l’equip tècnic. Es preveu un únic repartiment sense doblar papers, i farem tres representacions els dies 25 de desembre i 7 i 8 de gener.

Es va explicar que aquest any els Pastorets vendrem la nova loteria de “La Dooble”, amb el número 10143, que ja està disponible en diferents establiments del poble, així com als punts de venda de Loteries de Catalunya i per internet. I es va informar de les activitats dels Dansaires i dels Rapsodes.

La junta directiva de l’associació queda formada per les següents persones: Presidenta: Mercè Farràs Manent; vicepresident: Vladímir Díaz Sánchez; secretari: Ramon Carreté Parera; tresorera: Violeta Estivill Rosell; vocals: Mireia Carreté Ortega, Jordi Garcia Mas, Vanessa Martínez Crespo, Anna Obradors Calsina, Aina Rodríguez Pulido, Laia Rodríguez Pulido i Isidre Viu Payarols.

Text i foto: Pastorets de Balsareny