Comiat a Francesc Maya

La junta de l’associació Els Pastorets de Balsareny, en nom de tots els seus socis, volem expressar el nostre dol per la pèrdua d’en Francesc Maya Comas, que ens ha deixat als 89 anys d’edat. En Francesc, el Quico per a tothom qui el coneixia, va ser membre de la junta i tresorer de la nostra associació entre els anys 2002 i 2008, i ens va ajudar molt a consolidar els nostres Pastorets en la seva etapa més recent. Era una persona sempre disposada a col·laborar activament en activitats que fessin poble, com, entre altres, la Coral Sant Esteve o la Comissió de la Festa dels Traginers, i per això i pel seu bon humor tothom l’apreciava. En guardarem sempre un record emocionat i agraït. Gràcies per tot i a reveure, Quico! 
 
La Junta
Foto: Biblioteca Pere Casaldàliga (2011)