L’assemblea i el dinar de germanor tanquen la temporada dels Pastorets de Balsareny

Després de llegir i aprovar l’acta anterior, de 22 de setembre de 2019, el director artístic, Climent Ribera, ha expressat la seva satisfacció per com s’ha desenvolupat la temporada, i ha agraït la implicació de tothom, tant els que han trepitjat l’escenari com tots els que, des del darrere, han treballat perquè tot funcionés com cal. Ha destacat la consolidació de la línia estètica i escenogràfica que ja va començar la temporada anterior i ha exhortat a continuar per aquest camí d’innovació i posada al dia, pensant en noves propostes per fer la representació més àgil i continuar potenciant el rol femení en la redefinició de determinats personatges. Per acabar, ha subratllat el bon rotllo i l’esperit de col·laboració que hi ha hagut en tot l’equip artístic i tècnic al llarg dels assaigs i les representacions, que és el millor indicador que les coses van com han d’anar.

Aquest diumenge, 26 de gener de 2020, l’associació Els Pastorets de Balsareny ha celebrat l’assemblea general extraordinària en què s’ha fet la valoració de la temporada 2019-2020. Hi ha assistit una trentena de socis.

El secretari ha informat de les dades d’assistència d’espectadors, en la línia de la temporada anterior i notablement superiors a les dels últims anys anteriors. També ha fet notar l’augment de la venda d’entrades per internet, que ja ha arribat al 67%, mentre que la venda anticipada presencial era un 16% i la venda en taquilla els dies de funció ha estat d’un 17% del total.

Els presents també han valorat positivament la temporada i han fet nombroses aportacions de detall, comentant i proposant millores en diversos aspectes puntuals; de tot plegat, la junta i la direcció artística n’han pres bona nota i ho tindrà present en la preparació de la temporada que ve, que de fet ja s’ha començat a planificar.

En acabar la reunió, s’ha celebrat el tradicional dinar de germanor, al qual han assistit 75 persones. Moltes gràcies a tothom, i fins la temporada que ve!

La Junta