Els Dansaires, amb la Gent Gran

El diumenge 6 d’octubre, els Dansaires dels Pastorets de Balsareny van participar, en el marc dels actes de la Setmana de la Gent Gran, en l’homenatge que es va fer a tots els avis i àvies del poble, i en especial a la dona i l’home de més edat, Antònia Rimbau Dencàs (99 anys) i Eusebi Ruiz Moron (94 anys). A l’acte hi van participar també, entre altres entitats, els Geganters i Grallers de Balsareny, la colla gegantera Els K+ Sonen, els Bastoners i el Ball de la Faixa de Balsareny, així com la Pubilla, l’Hereu, la Pubilleta i l’Hereuet, amb l’alcaldessa i regidors de l’Ajuntament.

Els Dansaires menuts van ballar “El Patatuf”, i els mitjans, el “Ball de Rentadores”. Molt contents de poder col·laborar en una festa tan bonica i en un homenatge tan merescut.

Fotos: Alfred Selgas (Sarment) / Dansaires dels Pastorets de Balsareny